Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Οι δηλώσεις του προπονητή Παναγιώτη Παναγόπουλου για τον αγώνα


Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε ο προπονητής της Νίκης Πλάτης Παναγιώτης Παναγόπουλος στο Φιλιατρά News.

Φιλιατρά News: Κε Παναγόπουλε άλλοι 3 βαθμοί προστέθηκαν στο πουγκί της Νίκης Πλάτης για το κυνήγι της στην άνοδο για την Α΄Τοπική.
Παναγιώτης Παναγόπουλος: Για το παιχνίδι, τέλος καλό όλα καλά.
Η Νίκη Πλάτης δεν ήταν άσχημη αγωνιστικά. Είχαμε πολλές φάσεις να κερδίσουμε το παιχνίδι, προηγηθήκαμε νωρίς και όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι θα είχαμε ένα εύκολο απόγευμα, αλλα δυστυχώς δείξαμε μια υπεροψία μετά το 1 - 0. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι και έτσι ίσχυσε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που λεει ότι όταν χάνεις ευκαιρίες θα δεχτείς γκόλ.
Έτσι δεχτήκαμε το γκόλ της ισοφάρισης σε ένα κομβικό σημείο γύρω στο 70. .......


Φ.Ν.: Κε Παναγόπουλε για την Φάση του πέναλτι στο 93, οι αντίπαλοι ισχυρίζονται ότι έγινε επιθετικό φάουλ. Ποια είναι η γνώμη σας?
Π.Π. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί εκεί πέρα αλλά ρώτησα τον παίκτη μου τον θανάση τον Γκίνο μου είπε ότι βρήκε εμένα και καθόλου την μπάλα.
Απ ότι κατάλαβα εγώ αυτοί φωνάζουν και λένε ότι η μπάλα έχει βγει άουτ. Αλλα ο επόπτη που κοίταξα δεν έχει σηκώσει την σημαία του για να δείξει άουτ. Γι αυτό και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.
Πιστεύω ότι ήρθε μια πολύ γκραν κινιολ νίκη. Όλες οι νίκες από εδώ και πέρα μετράνε διπλές διότι απλά και μόνο μπαίνουμε στην τελική ευθεία και όποιος κάνει λάθος, αυτός θα πληρώσει και την άνοδο που θα είναι πιο μακρυά από τον στόχο του.

Φ.Ν. Το ότι η ομάδα σας πήρε την νίκη στο 93 θέλετε να το σχολιάσετε?
Π.Π. Έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας, δεν έχουμε εμπειρίες, και όταν κερδίζαμε 1 - 0 απο το πρώτο δεκάλεπτο, αντί να τελειώσουμε το παιχνίδι το θεωρήσαμε τελειωμένο. Και αυτό μας έδωσε μια υπεροψία. Δηλαδή ατή η υπεροψία που δείξαμε την πληρώσαμε.
Δυστυχώς για εμάς δεν παίξαμε αυτό που μπορούσαμε να παίξουμe.
Θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά απλά ή νίκη ήρθε με έναν τρόπο που σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος.
Δεν πάυει όμως να είμαστε ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

Φ.Ν.: Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις για την Νίκη Πλάτης ήταν πάρα πολλές σε σχέση με τον αντίπαλο. Γιατί πιστεύεις ότι δεν φτάνετε στο γκολ?
Π.Π.: Σε αυτό το κομμάτι πιστεύω ότι έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης εγώ. Θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε μέσα από τις συνεχείς προπονήσεις που θα γίνουνε γιατί στο εκτελεστικό κομμάτι δεν είμαστε και τόσο καλοί. Και σε αυτό έχω μερίδιο ευθύνης εγώ.
Έδωσα μεγαλύτερο βάρος στο να δημιουργήσω φάσεις και πολύ λιγότερο στο να εκτελέσω.
Θεωρώ ότι αν δημιουργήσουμε, η εκτέλεση θα έρθει.
θα δώσουμε περισσότερη βαρύτητα τώρα στη εκτέλεση.

Φ.Ν. Πιστεύεις ότι η Νίκη Πλάτης θα ανέβει στην Α' τοπική???
Π. Π. Δεν μπορώ να ξέρω διότι έχουμε μπροστά μας 5 παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία εκτός έδρας. Είναι 3 δύσκολα παιχνίδια και το ένα το εντός έδρας είανι με το πρωτοπόρο.
Απο αυτά τα παιχνίδια αν μπορέσουμε να πάρουμε τουλάχιστον 12 βαθμούς πιστευω ότι θα είμαστε μέσα στην δυάδα. Αν δεν βγάλουμε αυτούς τους βαθμούς που σς λέω τότε θα είμαστε σίγουρα τρίτοι.

Φ.Ν. Με αυτήν την νίκη η ομάδα σου ανέβηκε στους 43 βαθμούς. Οι δυο πρωτοπόροι (αστερας Βαλύρας και Ατρόμητος Πλατυ) κέρδισαν στα σημερινά παιχνίδια τους και δεν άλλαξε τίποτα στην βαθμολογία.
Πιστεύες ότι θα γίνει η γκέλα για τους αντιπάλους?
Π.Π. Επειδή μεσολαβούν 5 παιχνίδια και επειδή κακά τα ψέματα κοιτάμε το πρόγραμμα του άλλου, η Νίκη Πλάτης έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα. 3 παιχνίδια εκτός έδρας. Αυτό που μας έρχεται είναι με την Άμφεια η οποία είχε πρωταγωνιστικούς στόχους αλλά για άλλους λόγους έχει μείνει πίσω. Αυτό δεν παύει όμως να την κάνει άσχημη ομάδα. Και ειδικά μέσα στην έδρα της. Νομίζω ότι είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε.

Φ.Ν. Εγω Κε Παναγόπουλε εύχομαι καλή επιτυχία την συνέχεια του πρωταθλήματος και εύχομαι ότι καλύτερο για τη ομάδα σας. Μακάρι η Νίκη να ανέβει στην Α΄Τοπική.
Π.Π. Ευχαριστώ πολύ να είστε καλά με υγεία και να είστε κοντά στην ομάδα μας.