Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Νίκη Πλάτης: Πολύτιμο τρίποντο για το κυνήγι της Ανόδου στην Α' Τοπική


Δυσκολεύτηκε λίγο να πάρει το τρίποντο.

Για μια ακόμα φορά ο άγραφος Νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι "αν κάνει ευκαιρίες αλλά όχι γκολ τότε θα το φας" επιβεβαιώθηκε.
Η Νίκη Πλάτης μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυνατά, άνοιξε το σκορ στο δέκατο λεπτό είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχε τις φάσεις, είχε την δύναμη να καθαρίσει από πολύ νωρίς το παιχνίδι αλλά κάτι η αστοχία της κάτι τα "άτσαλα" τελειώματα της, δεν της έκαναν το χατήρι.

Χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου είναι ότι η Νίκη Πλάτης έπαιξε μονότερμα τον ΠΑΟΚ δημιουργώντας πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκόλ ενώ ο ΠΑΟΚ κατάφερε μόλις μία στα 45 πρώτα λεπτά.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του πίεσε ψηλά δημιούργησε ευκαιρίες αλλά μία όμως έγινε γκολ. Η Νίκη συνέχισε να πιέζει για να φτάσει στο δεύτερο τέρμα αλλά στο 69 μετά από μια λάθος μεταβίβαση της μπάλας, η μπάλα πήγε στον Ψηλό ο οποίος με απευθείας δυνατό σουτ κρέμασε τον Νικολόπουλο και έφερε στα ίδια το παιχνίδι.

Το Φίλμ του αγώνα..........

Στο 3 άλλη μια χαμένη ευκαιρία με τον Κωσταντόπουλο αυτή την φορά όταν έκανε κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα.

Στο 10' ΓΚΟΛ για την Νίκη Πλάτης. Μετά από μια ωραία ενέργεια την μπάλα πήρε ο Άλμπαν την έδωσε στον Σικαλία και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκόρ για την Νίκη Πλάτης.

Στο 13 Καλή ευκαιρία για γκολ. Ο Γκρέτσα κοντά στην εστία δεν έπιασε καλά την μπάλα με αποτέλεσμα να κάνει χαλαρό σουτ και η μπάλα να καταλήξει στα χέρια του Καράτζουλια.

Στο 36 Άλλη μια κακή κλασική ευκαιρία για γκολ. Ο Καραχάλιος μπήκε δυνατά στην φάση, έδωσε την μπάλα στον Σικαλιά, και εκείνος με μέτριο σουτ έστειλε την μπάλα στα χέρια του Καράτζουλια.

Στο 38ο Κωσταντόπουλος βρισκόμενος μπροστά στα καρέ του Καράτζουλια πήρε την μπάλα. Μια στιγμή αδράνειας στο σουτ δεν κατάφερε αν την στείλει γκολ.

Στο 42 Μετά από φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Ρακιντζής εκτελεί απευθείας. Η μπάλα περνά το τείχος και ο Νικολόπουλος πέφτει κι μπλοκάρει σταθερά.

Στο 54 Επίθεση απο αριστερά με τον Κωσταντόπουλο. Κάνει την σέντρα, βρίσκει την μπάλα ο Γεωργακόπουλος, πάει να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 57 την κίτρινη αντίκρισε ο Φράγκος, για φάουλ στον Κωσταντόπουλο.

Στο 61 Κόρνερ ο Ψηλός, και η μπάλα φτάνει στον Γκρέτσα και εκείνος την έδιωξε από την περιοχή.

Στο 63 Φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Ψηλό. Εκτελεί απευθείας στα χέρια του Νικολόπουλου.
Στο 64 ο Τσάμπρας πήρε την μπάλα μετα απο λάθος μεταβίβαση. Έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 69 Ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1 - 1) με τον Ψηλό. Μετά από λάθος μεταβίβαση των παικτών της Νίκης Πλάτης ο Ψηλός έπιασε την μπάλα. ΄Εκανε δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 73 μια ακόμα χαμένη ευκαιρία για γκολ με τον Γκίνο.

Στο 93 ο Γκίνο σε επίθεση για την Νίκη φτάνει από αριστερά στην μεγάλη περιοχή και λίγο πριν κάνει την σέντρα, ο Ψηλός τον ανατρέπει τον Γκίνο και ο Γεωργακίλας έδειξε την βούλα του πέναλτι.
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σταθόπουλος κάνοντας το 2 - 1 και έδωσε τους 3 βαθμούς στην ομάδα.

Μια φάση η οποία αμφισβητήθηκε έντονα απο τους φιλοξενούμενους καθώς υποστήριξαν ότι υπήρξε επιθετικό φάουλ.


Νίκη Πλάτης
Νικολόπουλος, Κώτσος (56 Σταθόπουλος), Καψιμάλης (64 Χατζής), Μιχαλακόπουλος, Αρβανιταντώνης (77 Σύλλας), Άλμπαν, Γκίνο, Καραχάλιος, Κωσταντόπουλος, Σικαλιας, Γεωργακόπουλος.






ΠΑΟΚ Καλαμάτας
Καράτζουλιας, Ξερέας, Τσάμπρας, Πολίτης, Ρακιντζής, Φράγκος, Ψηλός, Παπαμικρούλης, Αργυρόπουλος, Οικονομόπουλος, Χριστόπουλος.