Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Πολυ σκληρή για να χάσει η Νίκη Πλάτης. Πήρε πολυτιμο διπλό μέσα στην Κυπαρισσία κόντρα στον τοπικό Ηρακλή


Πολυ σκληρή για να χάσει αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά η Νίκη Πλάτης αποσπώντας ένα πολύτιμο διπλό και κατά συνέπεια τους τρεις βαθμούς της Νίκης για το κυνήγι της δεύτερης θέσης (αν όχι της πρώτης) που οδηγούν σε άνοδο στην Α' τοπική κατηγορία απέδρασε από την Κυπαρισσία η Νίκη Πλάτης που αγωνίστηκε κόντρα στον τοπικό Ηρακλή.
Αν και το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του διεξήχθη υπό βροχή το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικά φτωχό σε φάσεις.

Ο Ηρακλής στήθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλεψε τους παίκτες του Τάκη Παναγόπουλου να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα.
Την δυσκολία επέτεινε και η βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα και ήταν δυνατή, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το αγώνα και για τις δύο ομάδες.

Η Νίκη Πλάτης στάθηκε πιο τυχερή στο δεύτερο ημίχρονο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπέλι κάνοντας το 0 - 1 το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το 90.
Με την νίκη αυτή η Νίκη Πλάτης διατηρήθηκε μεν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αλλά ανέβηκε στους 39 βαθμούς.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Ψηλοπαναγιώτη ο οποίος δεν κατάφερε να αποφύγει .......

λάθη σε σφυρίγματα, με το μεγαλύτερο λάθος του να μην υποδείξει πέναλτι στο 67ο λεπτό του αγώνα για ολοκάθαρο χέρι που έκανε αμυντικός του Ηρακλή εντός μεγάλης περιοχής.
Εξαιρετικός ο επόπτης γραμμών Λαμπίρης έχοντας πάρει σε όλη την διάρκεια του αγώνα τις σωστές θέσεις. Κάτι που δεν έκανε ο Τσαλίκογλου ο οποίος υπέπεσε σε λάθος υποδείξεις για οφσάιντ.

Το φίλμ του Αγώνα ..........


Η Πρώτη καλή φάση για την Νίκη Πλάτης ήρθε στο 13 με τον Παναγιώτη Κωσταντόπουλο όταν μετά από μια ωραία ενέργεια του Σύλλα έπιασε το σουτ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 26 ο θανάσης Γκίνο βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπέλι. Έκανε ένα δυνατό σούτ και η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 30 μετά από λάθος στην άμυνα της Νίκης Πλάτης ο Κυριακούλης επωφελήθηκε και βρήκε την μπάλα. Έκανε σούτ απευθείας άουτ.

Στο 47 Ένα φάουλ που κέρδισε ο Ηρακλής έφερε όλο τον κόσμο στα καρέ του Νικολόπουλου. Ο Καλογερόπουλος το εκτέλεσε και ο Νικολόπουλος μπλόκαρε σταθερά κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στο 53 την κίτρινη κάρτα αντίκρυσε ο Γεωργομήτρος για σκληρό φάουλ.

Στο 67 Ο διαιτητής αρνήθηκε να δείξει την βούλα του πέναλτι μετά από ολοκάθαρο χέρι του αμυντικού του Ηρακλή. Μια φάση που ξεσήκωσε τον πάγκο της Νίκης πλάτης εκφράζοντας τις έντονες διαμαρτυρίες τους στον διαιτητή.

Στο 68 Ο Σικαλίας μετά από δυνατό σουτ που εξαπέλυσε έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπέλι.

Στο 74 ΓΚΟΛ. Ο Κώτσος με κεφαλία μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 80 ο Καραχάλιος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπέλι. Έκανε το σουτ δυνατά και η μπάλα πέρασε άουτ.

Ηρακλής Κυπαρισσίας:
Μπέλι, Γεωργομήτρος (79 Αντωνόπουλος), Καραγκούνης, Καλογερόπουλος, Ανδρώνης, Πλέσας, Κονόμι, Σταματογιαννόπουλος, Καλογερόπουλος, Τσάτσι, Κυριακούλης.

Νίκη Πλάτης:
Νικολόπουλος, Καψιμάλης, Μιχαλακόπουλος, Αρβανιταντώνης, Γκίνο, Χατζής, Κωσταντόπουλος (57 Κώτσος), Γεωργακόπουλος (51 Καραχάλιος), Σύλλας (62 Σικαλιάς), Σταθόπουλος, Λυμπερόπουλος.