Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Πάμισο Άριος


Με πυρετώδης ρυθμού η Νίκη Πλάτης προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πάμισο Άριος.
Ολη την εβδομάδα τόσο ο Προπονητής όσο και οι παίκτες δούλεψαν συστηματικά τα συστήματα που θα εφαρμόσουν στο γήπεδο ωστε το αποτέλεσμα να είναι γι αυτούς το τρίποντο.
Αγωνιστικά η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και με ψυχολογία στα ύψη μιας και κατάφερε να κερδίσει τους πρωτοπόρους (Αστέρα Βαλύρας 5 - 1 , Ατρόμητο Πλατύ 3 - 0) και πλέον έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την άνοδο στην Α' Τοπική Κατηγορία της Μεσσηνίας.

Ο Παναγιώτης Παναγόπουλος έχει δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα παλέψει τα παιχνίδια στα ίσια και από εκεί και μετά αν έρθει η άνοδος καλώς να έρθει.
Στις τελευταίες δηλώσεις του είπε ότι υπάρχουν ακόμα στο πρωτάθλημα 9 βαθμοί τους οποίους θα κυνηγήσουμε για να τους πάρουμε.
Θυμίζουμε ότι στην Α' Τοπική φέτος ανεβαίνουν οι δυο πρώτες ομάδες του ......

βαθμολογικού πίνακα και η Νίκη Πλάτης απέχει απο την δεύτερη θέση μόνο τρεις βαθμούς και από την πρώτη τέσσερις. Ελπίζει φυσικά σε ένα στραβοπάτημα τουλάχιστον του Αστέρα Βαλύρας.
Και αυτό γιατί ακόμα και με ισοβαθμία η Νίκη Πλάτης δεν θα δώσει αγώνα μπαράζ αλλά περνά στην δεύτερη θέση και παίρνει το εισιτήριο της ανόδου μιας και έχει κερδίσει τον Αστέρα Βαλύρας εκτός έδρας, και από την άλλη υπάρχει διαφορά τερμάτων. (5 υπερ της Νίκης και 2 κατά).

Ωστόσο η Νίκη Πλάτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τους παίκτες και όλοι βρίσκονται στην διάθεση τους προπονητή.