Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Ισόπαλο 1 - 1 το παιχνίδι της Νίκης Πλάτης με τον Πανευαϊκό για την 16η Αγωνιστική


Μπορεί η Νίκη Πλάτης να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τρίτο κι όλας λεπτό από καθαρό αυτογκόλ του Βασιλόπουλου όμως δεν το έβαλε κάτω.
Εμφανίστηκε πολύ συγκροτημένη, πολύ πειθαρχημένη και κατάφερε στο 34 να φέρει τα ίσια το παιχνίδι με τον Θανάση Γκίνο.
Η Νίκη Πλάτης ΚΑΘΑΡΑ ανώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφερε να δημιουργήσει πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο αλλά η στρογγυλή θεά, είχε άλλα σχέδια.
Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Νίκη Πλάτης έπαιζε μονότερμα τον Πανευαϊκό σφυροκοπόντας ανελέητα την άμυνα του αντιπάλου.

Ο Πανευαϊκός κατάφερε να αντιδράσει κάπως στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργώντας κάποιες προϋποθέσεις για γκολ αλλα η Νίκη Πλάτης είχε και εκεί την υπεροχή.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Σκόρδου με πολύ λίγα λάθη.

Οι χαρακτηριστικές φάσεις του αγώνα είναι οι εξής: ......

Στο 3' Ο Σμύρης έκανε σουτ από το ύψος της σέντρας απευθείας στο τέρμα του Βασιλόπουλου αιφνισιάζοντας τον. Ο Βασιλόπουλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα αφού γλίστρησε από τα χέρια του και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 8 Μια καλή φάση με αξιώσεις για γκόλ με τον Χατζήπου ήταν αμαρκάριστος έξω απο την μεγάλη περιοχή του Μπαλόπουλου. Έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα απο το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 11 ο Άλμπαν κέρδισε φάουλ κοντά στο ύψος του κόρνερ. Έκανε την σέντρα βρήκε τον Σταθόπουλο και με κεφαλιά την έστειλε στην βάση του κάθετου δοκαριού.

Στο 15 Ο Σταθόπουλος μετά από φάουλ που κέρδισε έξω από την μεγάλη περιοχή του Μπαλόπουλου εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα πολυ πάνω από το οριζόντο δοκάρι.

Στο 16 Σε οργανωμένη επίθεση της Νίκης Πλάτης ο Σικαλίας δεν έπιασε καλά την πάσα και έτσι έκανε ένα αδύναμο σουτ. Ο μπαλόπουλος; κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 24 ο Σύλλας έκανε σέντρα απευθείας και ο Μπαλόπουλος μπλόκαρε την μπάλα σταθερά στον αέρα διατηρόντας το ανέπαφο της εστίας του.

Στο 28 και μετά από στημένη φάση έξω από την μικρή περιοχή του Βασιλόπουλου ο Μιχαλακόπουλος εκτέλεσε σουτ το οποίο πέρασε πάνω από το τείχος καταλήγοντας στην αγκαλία του βασιλόπουλου που έπεσε και μπλόκαρε σταθερά.

Στο 33 ο Άλμπαν εκτέλεσε φάουλ αλλά το σούτ δεν βρήκε στόχο τα δίχτυα του Μπαλόπουλου.
Στην επαναφορά της μπάλας τη μονομαχία στον αέρα κέρδισε ο Σταθόπουλος ο οποίος έκανε πάσα στον Άλμπαν και εκείνος έκανε παράλληλη σέντρα στον Γκίνο ο οποίος εκτέλεσε τον Μπαλόπουλο φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το Νίκη Πλάτης - Πανευαϊκός 1 - 1.
Στο 38 Εκτέλεση φάουλ ο Γιαννόπουλος η μπάλα πήγε απευθείας στο κάθετο δοκάρι και ο Χαατζής απομάκρυνε απο την εστία του βασιλόπουλου.

Στο 40 ο Παπανικολόπουλος εκτέλεσε φάουλ. Ο Σικαλιάς έδιωξε σε κόρνερ λίγο πριν την γραμμή του τέρματος.
Το κόρνερ εκτέλεσε ο Γιαννόπουλος και ο Βασιλόπουλος μπλόκαρε στον αέρα.

Στο 65 την κόκκινη (απευθείας κόκκινη) αντίκρυσε ο Γκρέτσα για έντονη διαμαρυρία στον διαιτητή Σκόρδο.

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

Νίκη Πλάτης

Βασιλόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Καψιμάλης, Αρβανιταντώνης, Σταθόπουλος, Σύλλας (62 Καραχάλιος), Γκίνο, Άλμπαν, Σικαλιάς, Γεωργακόπουλος Χατζής (84 Βενετσανάκος).


Πανευαϊκός

Μπαλόπουλος , Πετρόπουλος, Σμύρης Παπανικολοπουλος, Ζάκκας, Γιαννόπουλος, Σαραντόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Ρουντζούνης, Χιώτης (91 Δημητρακόπουλος), Θεοδορόπουλος

Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

B' τοπική 1ος Όμιλος: Τα αποτελέσματα της 14ης Αγωνιστικής


Μετά και τα σημερινά παιχνίδια η εικόνα της 14ης Αγωνιστικής έχει ως εξής:









Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Νίκη Πλάτης - Ανδρούσα 5 - 0

Με το δεξί μπήκε στον Νέο γύρο του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄Τοπικής η Νίκη Πλάτης που απέδειξε ότι είναι μια ομάδα 5 αστέρων μιας και επικράτησε επί της Ανδρούσας με σκορ 5 - 0 στο ξερό γήπεδο των Φιλιατρών θυμίζοντας σε όλους ότι είναι μια ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα και την άνοδο της στην Α' τοπική κατηγορία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Παναγιώτη Παναγόπουλου εμφανίστηκε για ένα ακόμα παιχνίδι σοβαρή και πειθαρχημένη και επιβλήθηκε με το ευρύ σκόρ 5-0.
Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι οι πολλές φάσεις που έκανε η Νίκη σε σχέση με την Ανδρούσα που κατάφερε να κάνει ΜΟΝΟ 3 φάσεις στα 90 λεπτά του αγώνα.

Η πρώτη καλή φάση για την Νίκη ήρθε στο 6ο λεπτό, όταν ο Κωσταντόπουλος έκανε εάν σουτ με αξιώσεις αλλά ο Χάλεσης είχε αντίθετη άποψη πέφτοντας και μπλοκάροντας την μπάλα.

Στο 7 Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Φερέττη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά απ' όλους και κατευθυνόμενη προς το τέρμα ο Βασιλόπουλος την μπλόκαρε.

Στο 9ο Γκρέτσα εκτέλεσε φάουλ έγινε μια φάση διαρκείας στα κερέ του Χάλεση, με δυο απανωτά σούτ τα οποία έδιωξαν οι Βισμανάρ και ο Καρλάφτης. Η μπάλα ήρθε στον Σταθόπουλος Παναγιώτη αλλά εκείνος με δυνατό σουτ την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στι 21 μια ακόμα καλή φάση για γκολ με τον Γκίνο από αριστερά έκανε σέντρα. Η Μπάλα βρήκε τον Κωσταντόπουλο αλλά το σούτ που έκανε ήταν αδύναμο και η μπάλα βγήκε λίγο άουτ.
Στο 24 Ο Κωστασντόπουλος έκανε κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στο οριζόντιο δοκάρι

Στο 27 ΓΚΟΛ ο Γεωργακόπουλος με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Χάλεση γράφοντας το 1 - 0

Στο 32 Παραλίγο να διπλασιαστούν τα τέρματα μετά από δυνατό σουτ του Γκρέτσα από αριστερά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 32 ο Σταθόπουλος εκτέλεσε φάουλ. Βρήκε σε παίκτες της αντίπαλης ομάδας οι οποίοι έδιωξαν. Η Μπάλα πήγε στον Κωσταντόπουλο κι εκείνος έκανε σουτ αναγκάζοντας τον Χάλεση να διώξει σε κόρνερ.

Στο 36 ο Νταλιάνης έπιασε ενα σουτ που έκανε ο Πατσούλας αλλά ήταν αδύναμη η εκτέλεσε και ο Βασιλόπουλος μπλόκαρε.

Στο 39 η νίκη Διπλασίασε τα τέρματα με τον Γκρέτσα σε αντεπίθεση της Νίκης.

Στο 42 τα τέρματα τριπλασιάστηκαν με τον Γκίνο ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Χάλεση και τον πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Νίκη μπήκε εξίσου σοβαρά στο παιχνίδι σκοράροντας για τέταρτη φορά με τον Γεωργακόπουλο.

Στο 67 Η Νίκη έχασε καλή ευκαιρία για γκόλ όταν σε ένα δυνατό σουτ και ενώ η μπάλα φαινόταν ότι θα πήγαινε μέσα στα δίχτυα εκείνη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 68 Μετά από μια δυνατή μπαλιά ο Παγάνης δεν μπόρεσε να τσιμπήσει την μπάλα και ο Βασιλόπουλος μπλόκαρε στον αέρα.

Στο 69 Ο Κωσταντόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Χάλεση και πέτυχε το 5 - 0.

Στις φωτογραφίες
Αριστερά ο Γεωργακόπουλος που πέτυχε τα 2 τέρματα, δεξιά ο Κωσταντόπουλος που πέτυχε το 5ο Τέρμα



Νίκη Πλάτης
Βασιλόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Καψιμάλης, Αρβανιταντώνης, Σταθόπουλος, Σύλλας, Γκίνο, Άλμπαν, Κωσταντόπουλος, Σικαλιάς, Γεωργακόπουλος

Οι αλλαγές
Στο 51 Την θεση το Σταθόπουλο Παναγιώτη πήρε ο Σταθόπουλος Ευστάθιος
Στο 61 Την θέση του Γεωργακόπουλου πήρε ο Βενετσανάκος
Στο 64 Την Θέση του Σύλλα πήρε ο Χατζής


Ανδρούσα
Χάλεσης, Μαραγκούλιας, Βισμανάρ, Πατσούλας Κάλλας Γιώργος του Βασιλέιου, Φερέττης, Καρλάφτης, Νταλιάνης Κάλλας Γιώργος του Κωσταντίνου,
Χονδρός, Παγάνης
Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Εράνη και την Νίκη Πλάτης


Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έκανε σήμερα το απόγευμα στις 6 στο ξενοδοχείο "Λιμενάρι" τα δύο σωματεία της πόλης μας η Εράνη και η Νίκη Πλάτης.






Στην εκδήλωση παρευρέθησαν τα παιδιά που απαρτίζουν τις δυο ομάδες της πόλης μας μαζί με το παιδικό τμήμα της Εράνης όλοι οι παίκτες της Εράνης το παιδικό τμήμα της Εράνης και η ομάδα της Νίκης Πλάτης, οι Πρόεδροι των δυο ομάδων Χαράλαμπος Αλεξανδρόπουλος (Νίκη Πλάτης) και Ευάγγελος Σταθόπουλος (Εράνη) μαζί με το Δ.Σ., οι προπονητές των ομάδων Αντώνης Μαυρέας, Σταύρος Αντωνόπουλος (Εράνη) και Παναγιώτης Παναγόπουλος (Νίκη Πλάτης), ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. και διευθυντής του γραφείου του Νομάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτης Τσιμόγιαννης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Άρης Σταθόπουλος, ο Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας, και ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Χαράλαμπος Στάμος.

Την έναρξη των χαιρετισμών έκανε ο Ευάγγελος Σταθόπουλος (πρόεδρος της Εράνης) όπου στον σύντομο χαιρετσμό του έκανε λόγο για την 7η δεκαετία που μπαίνει η ομάδα της Εράνης και ότι είναι μια ιστορική ομάδα που μέσα απο τα σπλάχνα της έχουν βγεί μεγάλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Super League και σε άλλα πρωταθλήματα.
Ευχήθηκε να έχουν οι ομάδες της πόλης μας καλή Χρονιά και παραίνεσε τους παίκτες να τιμήσουν την μεγάλη ιστορία της Ομάδας.

Ακολούθησε ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. ό οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε χρόνια πολλά επιτυχίες στα δυο σωματεία και παραίνεσε τους παίκτες να έχουν πάντα στο μυαλό τους το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ.

Ο Δήμαρχος Φιλιατρών στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε για την παρουσία τους τους προσκεκλημένους, ευχήθηκε Χρόνια πολλά και επιτυχίες στα δυο σωματεία μας.
Τα Φιλιατρά είναι μια συνέχεια. Είναι ο πολιτισμός της ο αθλητισμός της οι άνθρωποι της.
Τα Φιλιατρά είναι οι άνθρωποι που την απαρτίζουν, είναι η Εράνη είναι οι σύλλογοι μας είμαστε όλοι εμείς.
Τα Φιλιατρά τα αγαπάμε και θα τα αγαπάμε.
Ευχήθηκε να είναι όλοι καλά, να εχουν υγεία και ευχήθηκε ότι καλύτερο.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά στους παρευρισκόμενους.
Είπε ότι απο αυτή την πόλη αυτή, ξεπήδησαν μεγάλα ονόματα του σύγχρονου Ελληνικού ποδοσφαίρου και ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να τους μοιάσουν.
Τόνισε να έχουν τα παιδιά στο μυαλό τους πάντοτε το "ευ αγωνίζεσθε".
Εδωσε συγχαρητήρια σε όλους για τις ενέργειες τους και για την ενότητα που διατηρούν την ενότητα της ομάδας.

Ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου που πήρε για λίγο τον λόγο ευχήθηκε χρόνια πολλά Πολλές επιτυχίες και μετέφερε τους χαιρετισμούς του Νίκου Λυμπερόπουλου, του Σωτήρη Λυμπερόπουλου και του Νίκου Φρούσου.
Δεν παρέλειψε να μεταφέρει και τους χαιρετισμούς του υπουργού πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά.

Οι χαιρετισμοί έκλεισαν με τον πρόεδρο της νίκης πλάτης Χαράλαμπο Αλεξανδρόπουλο που ευχήθηκε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στις δυο αγαπημένες ομάδες των Φιλιατρών.

Για την Ιστορία το φλουρί κέρδισε Κώστας Προνοΐτης στην πίτα των ακαδημιών, ο τερματοφύλακας της Νίκης Πλάτης, Κώστας Νικολόπουλος και ο αρχηγός της Εράνης Τάκης Αναστασόπουλος.

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την κοπή της πίτας.

[ Για πλήρες μέγεθος κλίκ στις εικόνες ]


Από Αριστερά ο προπονητής της Εράνης Αντώνης Μαυρέας, ο Πρόεδρος της Εράνης Βαγγέλης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. Παναγιώτης Τσιμόγιαννης, και ο Δήμαρχος Φιλιατρών Αλκης Ξύγκας.





Ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. Παναγιώτης Τσιμόγιαννης, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Άρη Σταθόπουλο




Ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου Υπεύθυνος επικοινωνίας της Εράνης κόβει την πίτα του παιδικού τμήματος της Ομάδας.





Ο πρόεδρος της Νίκης Πλάτης Χαράλαμπος Αλεξανδρόπουλος κόβει την πίτα της ομάδας





Ο πρόεδρος της Εράνης Σταθόπουλος Ευάγγελος κόβει την πίτα της ομάδας





Ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. δίνει αναμνηστικά από την Νομαρχία Μεσσηνίας






Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Η εικόνα της Νίκης Πλάτης στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρώτου ομίλου στην Β΄' Τοπική κατηγορία και σας παρουσιάζουμε την συνολική εικόνα της ομάδας μας.

Συνολικά στον πρώτο γύρο η Νίκη Πλάτης είχε:

7 Νίκες
2 Ισοπαλίες
4 Ήττες

Έχει βάλει 34 γκολ και έχει δεχτεί 15

ΧΡΩΜΑΤΑ:

Πράσινο χρώμα = Νίκες
Κίτρινο = Ισοπαλίες
Κόκκινο = Ήττες

(Κλίκ στην εικόνα για πλήρες μέγεθος)




Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Β' Τοπική 1ος Όμιλος: Αποτελέσματα 13ης Αγωνιστικής


Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος






Διαβάστε περισσότερα...