Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Ισόπαλο 1 - 1 το παιχνίδι της Νίκης Πλάτης με τον Πανευαϊκό για την 16η Αγωνιστική


Μπορεί η Νίκη Πλάτης να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τρίτο κι όλας λεπτό από καθαρό αυτογκόλ του Βασιλόπουλου όμως δεν το έβαλε κάτω.
Εμφανίστηκε πολύ συγκροτημένη, πολύ πειθαρχημένη και κατάφερε στο 34 να φέρει τα ίσια το παιχνίδι με τον Θανάση Γκίνο.
Η Νίκη Πλάτης ΚΑΘΑΡΑ ανώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφερε να δημιουργήσει πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο αλλά η στρογγυλή θεά, είχε άλλα σχέδια.
Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Νίκη Πλάτης έπαιζε μονότερμα τον Πανευαϊκό σφυροκοπόντας ανελέητα την άμυνα του αντιπάλου.

Ο Πανευαϊκός κατάφερε να αντιδράσει κάπως στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργώντας κάποιες προϋποθέσεις για γκολ αλλα η Νίκη Πλάτης είχε και εκεί την υπεροχή.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Σκόρδου με πολύ λίγα λάθη.

Οι χαρακτηριστικές φάσεις του αγώνα είναι οι εξής: ......

Στο 3' Ο Σμύρης έκανε σουτ από το ύψος της σέντρας απευθείας στο τέρμα του Βασιλόπουλου αιφνισιάζοντας τον. Ο Βασιλόπουλος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα αφού γλίστρησε από τα χέρια του και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 8 Μια καλή φάση με αξιώσεις για γκόλ με τον Χατζήπου ήταν αμαρκάριστος έξω απο την μεγάλη περιοχή του Μπαλόπουλου. Έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα απο το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 11 ο Άλμπαν κέρδισε φάουλ κοντά στο ύψος του κόρνερ. Έκανε την σέντρα βρήκε τον Σταθόπουλο και με κεφαλιά την έστειλε στην βάση του κάθετου δοκαριού.

Στο 15 Ο Σταθόπουλος μετά από φάουλ που κέρδισε έξω από την μεγάλη περιοχή του Μπαλόπουλου εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα πολυ πάνω από το οριζόντο δοκάρι.

Στο 16 Σε οργανωμένη επίθεση της Νίκης Πλάτης ο Σικαλίας δεν έπιασε καλά την πάσα και έτσι έκανε ένα αδύναμο σουτ. Ο μπαλόπουλος; κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 24 ο Σύλλας έκανε σέντρα απευθείας και ο Μπαλόπουλος μπλόκαρε την μπάλα σταθερά στον αέρα διατηρόντας το ανέπαφο της εστίας του.

Στο 28 και μετά από στημένη φάση έξω από την μικρή περιοχή του Βασιλόπουλου ο Μιχαλακόπουλος εκτέλεσε σουτ το οποίο πέρασε πάνω από το τείχος καταλήγοντας στην αγκαλία του βασιλόπουλου που έπεσε και μπλόκαρε σταθερά.

Στο 33 ο Άλμπαν εκτέλεσε φάουλ αλλά το σούτ δεν βρήκε στόχο τα δίχτυα του Μπαλόπουλου.
Στην επαναφορά της μπάλας τη μονομαχία στον αέρα κέρδισε ο Σταθόπουλος ο οποίος έκανε πάσα στον Άλμπαν και εκείνος έκανε παράλληλη σέντρα στον Γκίνο ο οποίος εκτέλεσε τον Μπαλόπουλο φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το Νίκη Πλάτης - Πανευαϊκός 1 - 1.
Στο 38 Εκτέλεση φάουλ ο Γιαννόπουλος η μπάλα πήγε απευθείας στο κάθετο δοκάρι και ο Χαατζής απομάκρυνε απο την εστία του βασιλόπουλου.

Στο 40 ο Παπανικολόπουλος εκτέλεσε φάουλ. Ο Σικαλιάς έδιωξε σε κόρνερ λίγο πριν την γραμμή του τέρματος.
Το κόρνερ εκτέλεσε ο Γιαννόπουλος και ο Βασιλόπουλος μπλόκαρε στον αέρα.

Στο 65 την κόκκινη (απευθείας κόκκινη) αντίκρυσε ο Γκρέτσα για έντονη διαμαρυρία στον διαιτητή Σκόρδο.

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

Νίκη Πλάτης

Βασιλόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Καψιμάλης, Αρβανιταντώνης, Σταθόπουλος, Σύλλας (62 Καραχάλιος), Γκίνο, Άλμπαν, Σικαλιάς, Γεωργακόπουλος Χατζής (84 Βενετσανάκος).


Πανευαϊκός

Μπαλόπουλος , Πετρόπουλος, Σμύρης Παπανικολοπουλος, Ζάκκας, Γιαννόπουλος, Σαραντόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Ρουντζούνης, Χιώτης (91 Δημητρακόπουλος), Θεοδορόπουλος