Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Νίκη Πλάτης - Αμφιθέα 3 - 0. Με τις "μηχανές" στο ρελαντί


Mε τις μηχανές της στο ρελαντί η Νίκη Πλάτης κέρδισε στο γήπεδο Φιλιατρών την ομάδα της Αμφιθέας.
Από το ξεκίνημα του αγώνα η Νίκη έδειξε πρόσωπο σοβαρότητας, πειθαρχίας, και ότι είναι ικανή να ανοίξει το σκορ από νωρίς απειλώντας πολύ σοβαρά την εστία του βλάχου.
Δημιούργησε τις φάσεις, δημιούργησε τις ευκαιρίες και κατάφερε να φτάσει στο στόχο της στο 26ο λεπτό του αγώνα.
Η Νίκη δεν απειλήθηκε σοβαρά από την Αμφιθέα πλην ελαχίστων περιπτώσεων αλλά χάρις την έγκαιρη παρέμβαση του Βασιλόπουλου αποσιωπηήθηκε ο κίνδυνος.
Ετσι η Νίκη κατάφερε να πάρει ένα ακόμα τρίποντο δείχνοντας ότι είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Το Φίλμ του αγώνα ...........

Στο 5' η Νίκη κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Σύλλας ο οποίος έκανε το απευθείας σουτ. Η μπάλα πέρασε πάνω απο όλους και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 10' Η Αμφιθέα χτύπησε φάουλ με τον Σταματόπουλο απευθείας για γκόλ αλλά ο Βασιλόπουλος τινάχτηκε και έσωσε την εστία του στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 14 ο Σύλλας εκτελεί κόρνερ η μπάλα πάει στο δεύτερο δοκάρι. Γίνεται παράλληλη σέντρα από τον Κωσταντόπουλο και η μπάλα ξαναφτάνει στον Σύλλα. Εκείνος με δεύετερη παράλληλη σέντρα βρίσκει τον Γεωργακόπουλο ο οποίος την διώχνει μακρυά απο την περιοχή του Βλάχου.
Στο 18 Ο Σύλλας εκτελεί κόρνερ, η μπάλα βρίσκει άτσαλα τον Σικαλία ο οποίος την έστειλε λίγο άουτ.
Στο 26 ο Σικαλίας έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση. Κάνει σούτ η μπάλα αποκρόυεται απο τον Βλάχο η οποία στρώνεται στον Κωσταντόπουλο. Εκείνος με ωραία ενέργεια έστρωσε την μπάλα στον Σικαλία ο οποίος έκανε το σουτ εκτελώντας τον βλάχο και έγραψε το 1 - 0.

Στα 30 η Αμφιθέα απείλησε σοβαρά τον βασιλόπουλο όταν σε οργανωμένη επίθεση ο Μπαρούτι έστρωσε την μπάλα στον Σταματόπουλο ο οποίος έκανε σούτ και ο Βασιλόπουλος τινάχτηκε και έδιωξε την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 39 ο Βασιλόπουλος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα όταν σε επίθεση της Αμφιθέας, ο Βασιλόπουλος βγήκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και οριακά έπιασε την μπάλα.
Ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη κάρτα θεωρώντας ότι έπιασε την μπάλα εκτός της γραμμής.

Στο 42 άλλη μια καλή φάση για την Νίκη.
Ο Σικαλίας βρέθηκε τετ α τετ με τον Βλάχο. Εκτέλεσε το σούτ και ο Βλάχος με γροθίες έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη η Νίκη Πλάτης μπήκε το ίδιο σοβαρά και πειθαρχημένα. Πίεσε σε όλο το γήπεδο και δημιούργησε φάσεις. Σε αντίθεση με την Αμφιθέα που δεν απείλησε ουσιαστικά τον Βασιλόπουλο.

Στο 63 η Νίκη Κέρδισε πέναλτι. Ο Σταθόπουλος εκτέλεσε και έγραψε το 2 - 0.

Στο 69 Η Αμφιθέα δημιούργησε μια καλή προϋπόθεση για γκολ μετά από χτύπημα φάουλ απο δεξιά.
Η μπάλα στρώθηκε στον Στασινόπουλο ο οποίος δεν την έπιασε καλά και ο Βασιλόπουλος έπεσε και την μπλόκαρε.

Στο 73 ο Κωσταντόπουλος βρήκε εκτός θέσης τον Βλάχο. Έκανε το δυνατό σούτ και την τελευταία στιγμή ο Παναγιώταρος απομάκρυν την μπάλα με κεφαλιά προς το κέντρο του γηπέδου σώζοντας την εστία του Βλάχου απο σίγουρο γκόλ.
Στο 83 Ο Χατζής δέχτηκε ωραία κάθετη πάσα. Πήγε να κάνει το σουτ η μπάλα κόντραρε και την ξαναπήρε ο Χατζης ο οποίος αυτή την φορά σε κενή εστία έγραψε το 3 - 0.
Ένα γκόλ που ο Χατζής το πανηγύρισε έξαλλα βγάζοντας την φανέλα του και κινήθηκε προς τον πάγκο της ομάδας.

Νίκη Πλάτης
Βασιλόπουλος, Χατζής, Καψιμάλης, Μιχαλακόπουλος, Αρβανιταντώνης, Γκίνο, Σικαλίας (71 Παπαθεοδοσίου), Κωνσταντόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σύλλας (59 Καραχάλιος), Άλμπαν.

Αμφιθέα
Βλάχος, Βασίλεφ(61 Χορταρέας), Κοσμάς Α., Φαρμάκης, Σταυρόπουλος, Κοσμάς Κ. (74 Παναγιώταρος), Σταματόπουλος, Μαπρούτι, Βαβύλας, Γεωργακόπουλος, Στασινόπουλος (79 Κάκαβας)









Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Έτοιμη για νέο τρίποντο η Νίκη Πλάτης


Έτοιμη για να πάρει ένα ακόμα τρίποντο που θα την διατηρήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, είναι η Νίκη Πλάτης.
Η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου όλη την εβδομάδα προπονήθηκε και δούλεψαν ως συνήθως συστήματα που τους έδειχνε ο προπονητής τους ώστε να αποδίδουν όσο καλύτερα γίνεται μέσα στο γήπεδο.

Με την ψυχολογία της ομάδας αφού η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο και καθαρίζει από πολύ νωρίς τα παιχνίδια η Νίκη Πλάτης θα παραταχθεί έτοιμη απέναντι στην Αμφιθέα και θα επιδιώξει να πάρει ένα ακόμα τρίποντο.
Ο Τάκης Παναγόπουλος δεν αντιμετωπίζει απώλειες στην βασική του εντεκάδα και αναμένεται η Νίκη Πλάτης να κάνει για έναν ακόμα αγώνα αυτό που ξέρει τόσο καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην βασική ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθούν οι:
Βασιλόπουλος (τερματοφύλακας), Γκίνο, Κωσταντόπουλος, Αρβανιταντώνης, Σύλλας, Άλμπαν, ενώ οι υπόλοιποι θα αποφασιστούν την τελευταία σχεδόν στιγμή.

O Aγώνας θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα.
Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Νίκη Πλάτης - Ολυμπιακός Διαβολιτσίου 4 - 0. Σε 65 λεπτά τον σκόρπισε στα 4 σημεία του ορίζοντα.


Στα 4 σημεία του ορίζοντα σκόρπισε τον Ολυμπιακό Διαβολιτσίου χθες το μεσημέρι του Σαββάτου η Νίκη Πλάτης.
Για έναν ακόμα αγώνα η Νίκη Πλάτης παρουσιάστηκε σοβαρή, συγκροτημένη και πειθαρχημένη όπως το έχει κάνει στο 90% των αγώνων που έχει παίξει και σκόρπισε στην κυριολεξία του Ολυμπιακό Διαβολιτσίου στους 4 ανέμους.
μεγάλος πρωτεργάτης αυτού του αποτελέσματος είναι αναμφισβήτητα ο προπονητής της Νίκης Πλάτης, Τάκης Παναγόπουλος.

Σκόρερ για την Νίκη Πλάτης χρήστηκαν οι Γκίνο στο 30' (1 - 0), Ο Κωνσταντόπουλος στο 40' (2 - 0), ο Καραχάλιος στο 55' (3 - 0) και ο Βενετσανάκος στο 63' (4 - 0).


ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ: Βασιλόπουλος, Χατζής, Καψιμάλης, Μιχαλακόπουλος, Αρβανιταντώνης, Σταθόπουλος, Γκίνο, Σικαλιάς (48’ Παπαθεοδοσίου), Κωνσταντόπουλος (58’ Βενετσανάκος), Λυμπερόπουλος, Γεωργακόπουλος (52’ Καραχάλιος).


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Δ.: Γιαννόπουλος, Καραμπούλας, Μερης (46’ Καίσαρης), Τζώρτζης, Κανελλόπουλος, Τσοροτιώτης, Πουλίτσης, Διαγούπης, Λυμπερόπουλος, Παπαδογιάννης, Κατσιμπάρος.
Διαβάστε περισσότερα...

B' Tοπική 1ος Όμιλος: Τα αποτελέσματα της 18ης Αγωνιστικής




Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Β' Τοπική 1ος Όμιλος: Τα αποτελέσματα της 17ης Αγωνιστικής


Για ακόμα μια φορά η Νίκη Πλάτης απέδειξε ότι μπορεί να είναι μια ομάδα 5 αστέρων μιας και κατάφερε να επικρατήσει με 5 γκολ επί του πρωτοπόρου της Βαθμολογίας Αστέρα Βαλύρας, γκρεμίζοντας τον από την πρώτη θέση που κατείχε.

Μια παλικαρίσια Νίκη που την άξιζε πέρα για πέρα.





Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Β' Τοπική 1ος Όμιλος: Τα αποτελέσματα της 16ης Αγωνιστικής


Τα αποτελέσματα της 16ης Αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β' Τοπικής έχουν ως εξής:







Διαβάστε περισσότερα...